Cautare

16996 de rezultate pentru "locuri de munca bucuresti armata" (4.05 secunde)
Pentru o bucata de paine si un acoperis deasupra capului, multi craioveni accepta sa lucreze fara forme legale chiar cu riscul de a ramane fara pensie la batranete.
„În timpul controalelor efectuate în trimestrul III, au fost identificati si sanctionati 59 de angajatori pentru care desfasurau activitate fara a avea întocmite contracte individuale de munca 85 de persoane.
In cazul in care va ganditi sa va schimbati cariera aveti reale oportunitati in toamna sau iarna.Pe tot parcursul anului, finantele sunt destul de stabile, desi aveti mereu tendinta de a cheltui mult.
BERBEC Primavara de neuitat pentru Berbeci. ... Li se ofera posibilitatea de a evolua. ... Este o perioada cu munca asidua si oportunitati. ... Starea de bine, bogatia, locul de munca, sanatate, tot ceea ce intregeste un tot unitar pentru Taur, este afectvitatea si dragostea. ... Vor primi beneficii timp de 7 ani.
BERBEC Primavara de neuitat pentru Berbeci. ... Li se ofera posibilitatea de a evolua. ... Este o perioada cu munca asidua si oportunitati.Trebuie sa aleaga cea mai buna optiune, care sa le aduca foloase financiare.
Targul Ozosep - editia speciala a lunii decembrie 2016 Bucuresti, 10 Dec 201- 11 Dec 2016 Targul gastro-cultural Ozosep revine cu cea mai mare editie a anului, in Gradina Verona!
Aproximativ 200 de persoane s-au imbulzit la Prefectura Dolj pentru a afla cum pot obtine bani pe o noua schema de finantare guvernamentala din Fondul Social European.
Galatiul ocupa locul al doilea pe tara in ceea ce priveste procentul de someri care nu primesc ajutor din partea statului in raport cu numarul total al persoanelor care nu au un loc de munca aflate in evidenta Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca .
Galatiul ocupa locul al doilea pe tara in ceea ce priveste procentul de someri care nu primesc ajutor din partea statului in raport cu numarul total al persoanelor care nu au un loc de munca aflate in evidenta Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca .
La nivelul judetului Galati au fost puse la bataie in saptamana 25 septembrie - 2 octombrie cele mai putine locuri de munca, daca ne uitam la oferta care vine din celelalte judete din tara.
Pentru a doua sãptãmanã consecutiv, numãrul locurilor de muncã oferite ºomerilor prin intermediul Agenþiei Judeþene pentru Ocuparea Forþei de Muncã Galaþi se ridicã la 56, fapt care situeazã din nou judeþul nostru pe unul dintre ultimele locuri la nivel naþional.
Este obligatorie scaderea pretului si a costului muncii in Romania pentru atragerea de investitori straini Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, joi, la Craiova, in cadrul unei intalniri de lucru cu reprezentanti ai unor firme interesate sa investeasca in Romania si cei ai unor companii din municipiu, ca scaderea pretului si a costului muncii, dar si reducerea TVA reprezinta masuri necesare si obligatorii pentru atragerea de investitori.
La numai o zi dupa ce sindicatele au amenintat ca vor paraliza intreaga economie, organizand ample actiuni de protest, Codul Muncii “loveste“ din nou.
Desi pentru multi ar putea parea greu de crezut, autoritatile romane se pot compara, dintr-un anumit punct de vedere, cu cele germane sau franceze. Conform declaratiilor ministrului Muncii, Paul Pacuraru, tara noastra se numara printre statele europene care se confrunta cu lipsa fortei de munca.
Ieri, grupului oradean European Drinks i-a fost recunoscut meritul pentru crearea unui numar foarte mare de locuri de munca, ca si pentru dinamizarea unor importante domenii ale economiei nationale.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati a gestionat luna trecuta 812 locuri de munca, printre ocupatiile pentru care au fost solicitate servicii de mediere figurind cele de agent comercial, asistent medical, zidar, contabil, vinzator, sudor, lacatus, electrician.
Proiectul Codului Fiscal propus de Guvern contine multe masuri benefice pentru romani, deci si pentru botosanenii pe care ii reprezint in Parlament, care au ca efect reducerea taxelor si crearea de locuri de munca.
Intreprinzatorii care creeaza locuri de munca in domeniul dezvoltarii regionale sunt sprijiniti de stat prin diverse mijloace financiare cum sunt ajutoarele de stat pentru IMM si pentru investitii.
1947, Bucuresti - d. ... 1995, Bucuresti Poeta, eseista. Isi petrece copilaria si primii ani de scoala la Botosani: ... 1 (1961-1965), Facultatea de Limba si Literatura Romana (1965-1970) si Facultatea de Filosofie (1971-1972) la Universitatea din Bucuresti.
Conducerea CNE-PROD Cernavoda, societatea ce gestioneaza Unitatea I a Centralei Nuclear-Electrice a incheiat in urma cu un an un contract cu o firma bucuresteana pentru exploatarea instalatiei de furnizare a apei potabile pentru platforma centralei, in valoare de peste 4,3 miliarde lei.
google-analytics.com